Expressive bathroom Motto by Mosa 04 8
Tips & Inspiratie

Kleur toevoegen aan je badkamer

Minimalistisch, landelijk of lekker bont? Met kleur geef je sfeer aan je badkamer. Subtiel in de vorm van kleine details als kranen en badmatjes. Maar je kunt ook uitpakken met bijzondere tegelcombinaties of een opvallende wastafel.

De badkamers die de ontwerpers van Motto by Mosa samenstelden geven een indruk van de mogelijkheden.
Expressive bathroom Motto by Mosa 01 c00ee36d

Motto by Mosa tegels

De ontwerpers van Mosa namen kleur als uitgangspunt voor het badkamerconcept van Motto by Mosa. Kleur is tenslotte van alle tijden, en overstijgt de verschillende woonstijlen. Daarnaast ga je bij kleur af op je intuïtie, wat kiezen makkelijker maakt. Na het bestuderen van een heleboel badkamers kwamen de designers tot zes sferen. Voor deze sferen ontwierpen ze vervolgens verschillende tegels. Van klein tot groot. En van vloertegel tot accenttegel. De kleuren van deze keramische tegels zijn eigentijds, maar niet zo uitgesproken dat ze over een jaar alweer uit zijn. Je wilt tenslotte wel een badkamer waar je over enkele jaren nog steeds helemaal blij mee bent.

Badkamermeubels en sanitair

Natuurlijk zijn tegels niet de enige sfeermakers voor de badkamer. De keuze voor badkamermeubels en sanitair is heel bepalend voor het karakter van de ruimte. Bij de zandkleurige tegels van Natural sluiten natuurlijke materialen als hout en rotan goed aan. Met een multifunctionele sfeer als Serene kun je nog alle kanten op. Van chic marmer tot een meer strakke uitstraling in hoogglans of staal. Laat je inspireren door onze sfeerbeelden.

Cosy bathroom Motto by Mosa 07

Kranen en badkameraccessoires

Kranen zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden als kleuraccent in de badkamer. Tegenwoordig is er veel meer verkrijgbaar dan glimmend chroom en RVS alleen. Zwarte kranen zijn al tijden een trend. Mooi in combinatie met de grijze tegels van Noble als je op zoek bent naar een industriële look. Daarnaast zijn goudkleurige kranen en bronstinten in opkomst. Dat past dan weer prachtig bij de diepe kleuren van Royal en zorgt voor net dat beetje extra luxe. Wil je wel kleur aanbrengen maar twijfel je nog? Kies dan voor gekleurde accessoires zoals badmatten, handdoeken, bekers en zeeppompjes. Die kun je makkelijk verwijderen als je toch onverhoopt uitgekeken raakt op de kleur in kwestie.