Motto by Mosa woonkamervloer form 04

Motto voor jouw klanten?

Speciaal voor residentiële markt ontwikkelde Mosa een modulaire collectie designtegels voor wanden en vloeren die aansluit bij de trends van deze tijd. Ook in Motto by Mosa komt 135 jaar vakmanschap, innovatie en eigentijds Dutch Design samen. Alle tegels zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd qua formaat, kleur en patroon zodat wanden en vloeren naadloos op elkaar aansluiten.

Meer over Motto by Mosa

Op deze website vind je de hele actuele collectie van Moto by Mosa en kun je de tegels digitaal in 3D bekijken. Uiteraard vind je daar ook verdere informatie over Motto en alle contactgegevens. Speciaal voor consumenten staat er op de website een configurator waarin de tegels in een ruimte in 3D kunnen worden gevisualiseerd.

Leaf brown woonkamervloer Mottoby Mosa 02


Vloertegels: Form, Grain, Leaf, Shore en Vein

Het uiterlijk van de vloertegels is geïnspireerd op natuurlijke materialen als beton, marmer, steen, hout, klei en zand. De verschillende structuren, maatvoeringen en kleuren maken het mogelijk om de architectuur van elke ruimte te accentueren en de gewenste sfeer te creëren. De tegels gemakkelijk in onderhoud, bestand tegen krassen en scheuren, vuilverhullend en goede geleiders voor vloerverwarming en -koeling. Ideaal voor een gezond binnenklimaat.

Motto by Mosa Vein grey 01
Motto by Mosa Shore beige 03
Motto by Mosa woonkamervloer grain 01


Netwerk van toonzalen

Tegels van Motto by Mosa zijn te bekijken in een landelijk netwerk van toonzalen voor consumenten.

Tide dark green Mottoby Mosa 08 9595cc66

Wandtegels: Meld, Tide en Lake

De collectie wandtegels bestaat uit drie series die op maat zijn afgestemd op de vloertegels uit de Motto collectie. Ook het design van deze series is geïnspireerd door de natuur. Door het modulaire karakter is er keuzevrijheid in patroon, kleur en oppervlak. Omdat het een totaal tegelconcept is, kun je met de de wand- en vloertegels hele ruimtes creëren die tijdloos zijn en aansluiten bij de wensen van je klant.

Sample-service

Heb je behoefte aan samples? Maak dan gebruik van onze sample-service! Bekijk eerst het Motto-collectieoverzicht. 

Om een sample aan te vragen, stuur je ons een e-mail met daarin vermeld van welke tegels je een sample zou willen ontvangen.

Vragen over het
Motto by Mosa tegelconcept?

Bel of mail je vaste contactpersoon of Customer Service van Mosa op 043 368 92 29.