Tide dark green Mottoby Mosa 08 9595cc66
My Motto series

Ontdek onze nieuwe wandtegels!

Op deze pagina vind je de nieuwe Motto by Mosa tegels van voorjaar 2021. Zo zijn er twee nieuwe accenttegels voor je badkamer. Laat je inspireren!

Nieuwe tegelkleuren voor je badkamer

In al onze badkamersferen vind je wandtegel Tide. Een hoogglans tegel van 10 x 20 centimeter waarmee je accentwanden kunt maken. Doordat de tegels onderling subtiel van kleur verschillen ontstaat er een hele levendige wand.
Tide dark green Mottoby Mosa 05 3eae5d8d

Tide Dark Green: vintage luxe-gevoel

Als je van rijke kleurtonen houdt is Royal de badkamersfeer voor jou. Lag de nadruk eerst alleen op antraciet met een blauwe ondertoon, kun je nu ook je voorliefde voor groen omarmen. De verschillende tinten flessengroen van Tide Dark Green roepen een nostalgisch gevoel op. Retro met een knipoog, maar dan wel met een luxe look en feel. Prachtig in combinatie met messingkleurige kranen en natuurlijke materialen.


Zelf een badkamer samenstellen met Tide Dark Green?

Tide dark beige Mottoby Mosa 7 0b1d506a

Tide Dark Beige: rustiek en zacht

In badkamersfeer Natural staan verfijnde zandkleuren centraal. Naast beige is accenttegel Tide er nu ook in donkerder beige. Voor als je nét wat meer contrast wil, maar toch ook een harmonieuze uitstraling zoekt. Tide Dark Beige sluit goed aan bij een Scandinavisch interieur met veel wit en licht hout. Maar je kunt er ook makkelijk een meer landelijke twist aan geven. Het is maar net welke badkamermeubels en accessoires je kiest.


Nieuwsgierig wat je allemaal met deze accenttegel kunt?

Gun jezelf wat extra inspiratie met onze e-books!

Wil je je nog wat verder verdiepen in het samenstellen van een badkamer of accentwand. Of wil je meer weten over de voordelen van een tegelvoer? Download dan de Motto by Mosa e-books boordevol tips en inspiratie.

Binnen 2 minuten in je mailbox!