Meld Noble mid grey Motto by Mosa 07
My Motto series

Creëer levendige wanden met Meld

De jongste tegel van de collectie, Meld, zou zo maar eens een publieksfavoriet kunnen worden. Hij geeft op subtiele wijze kleur aan je badkamer. Ideaal als je niet zo houdt van witte tegels. Meld heeft een matte uitstraling en een structuur die doet denken aan gevlinderd beton. Hij is er in twee formaten en drie kleuren.

Levendige tegelwand


Meld is een gedecoreerde tegel voor aan de wand. Zachter dan een witte tegel. Maar net iets minder uitgesproken dan de wandtegels in pastelkleuren van badkamersfeer Expressive. Bovendien heeft Meld in tegenstelling tot deze effen tegels een structuur. Dat zorgt ervoor dat er een levendige wand ontstaat en geeft je badkamer een natuurlijke look & feel.
Meld Natural beige Motto by Mosa 03
Meld Serene light grey Motto by Mosa 06
Meld Noble mid grey Motto by Mosa 03
Perfecte match met onze vloertegels

Het mooie van Meld is dat de matte tegel perfect past bij onze vloertegels Form en Grain. Dit doordat Meld elementen van beide tegels bevat. Namelijk de betonachtige uitstraling van Form en de spikkels van Grain. Zo ontstaat er harmonie tussen vloer en wand. Toch hou je ook voldoende contrast: de wandtegels zijn namelijk een tintje lichter dan de vloertegels.
Sarah dorweiler 06w M Gv3 GF8k unsplash

Meld Light Grey: kalm en sereen

Binnen onze badkamersfeer Serene draait alles om minimalistisch wit met een twist. De nieuwe Meld-tegel in Light Grey is een voorbeeld van zo’n bijzonder accent. Je maakt er een subtiele accentwand mee die je badkamer extra persoonlijkheid geeft. Combineer dit met de lichtgrijze vloertegel Form voor een zachte uitstraling of zoek juist het contrast op met een donkergrijze Grain.

Speel zelf met minimalistische tegelcombinaties.

Henry co od Ukx8 C2gg unsplash

Meld Mid Grey: koel maar geborgen

Met zijn koele grijstinten en natuurlijke texturen is Noble een van onze stoerdere badkamersferen. Het is een graag geziene gast in woningen met een industrieel interieur. Mooi in combinatie met zwarte kranen en accessoires. Met de komst van Meld Mid Grey heb je keuze uit een extra grijstint en structuur voor aan de muur. Als accent of voor de volledige badkamer.

Maak zelf combinaties met Meld Mid Grey.

Dongsh A Haa Wi SZ Jb Y unsplash

Meld Beige: warm en natuurlijk

In Natural staan verfijnde zandkleuren centraal. Daar past de beige variant van Meld dan ook perfect bij. Dankzij de monochrome tegelvlakken die goed bij elkaar passen heb je wel het effect van kleur in je badkamer, maar blijft de ruimte een gevoel van rust uitstralen. Meld Beige combineert mooi met warme natuurlijke materialen zoals hout en kranen van gematteerd messing.

Zelf een badkamer samenstellen in zandkleuren?

Inspiratie voor je badkamer? Lees ons e-book!


Bij het samenstellen van een badkamer komen veel keuzes kijken. Zoals het formaat en de kleur van de tegel. Maar ook of je 1, 2 of misschien wel 3 verschillende tegels wilt gebruiken. In ons e-book over badkamers vind je tips en informatie die het kiezen makkelijker maken.