Waarom een tegelvloer?

Tegels hebben veel voordelen ten opzichte van andere soorten vloerbekleding. Naast sfeervol is een tegelvloer tenslotte ook bijzonder praktisch. Motto by Mosa vloertegels zijn krasvast, slijtvast en vlekbestendig. Een slimme keuze dus! Daarnaast zijn ze makkelijk schoon te maken. Naar onderhoud heb je weinig omkijken.

Maar onze vloertegels zijn niet alleen een slimme keuze vanwege hun lange levensduur. Ze dragen bij aan een betere regulering van je binnenklimaat. Koel in de zomer en behaaglijk in de winter. Tegels zijn namelijk perfect voor vloerverwarming. Ze zijn in staat om warmte lang vast te houden en gelijkmatig te verspreiden. Zo verbruik je minder energie en bespaar je kosten. Wat kun je nog meer wensen?

Tijdloos en sfeervol

Met vloertegels leg je een strakke basis voor je interieur. De ontwerpers van Mosa ontwikkelden drie typen vloertegels in verschillende tinten. Ze lieten zich daarvoor inspireren door de schoonheid en de eigenschappen van beton (Form), zand (Grain) en hout (Leaf).

Onze focus ligt op het creëren van tijdloze tegels. Daardoor raak je niet snel uitgekeken op je vloer. Met negen Dutch Design tegels is het assortiment overzichtelijk en veelzijdig. Van warm tot koel, met Motto by Mosa hul je jouw thuis in de gewenste sfeer.

Kies jouw sfeer

 

Bekijk onze vloertegels in het echt, bij een showroom in de buurt:
Showroom bezoeken