Perfecte match met onze vloertegels

Het mooie van Meld is dat de matte tegel perfect past bij onze vloertegels Form en Grain. Dit doordat Meld elementen van beide tegels bevat. Namelijk de betonachtige uitstraling van Form en de spikkels van Grain. Zo ontstaat er harmonie tussen vloer en wand. Toch hou je ook voldoende contrast: de wandtegels zijn namelijk een tintje lichter dan de vloertegels.

Meld-Natural-beige-Motto-by-Mosa-05.jpg
Meld-Noble-mid-grey-Motto-by-Mosa-05.jpg

Bekijk de nieuwe formaten in 3D

Ga jij voor lichtgrijs, donkergrijs of beige?

Meld-Serene-light-grey-Motto-by-Mosa-09.jpg

Meld Light Grey: kalm en sereen

Binnen onze badkamersfeer Serene draait alles om minimalistisch wit met een twist. De nieuwe Meld-tegel in Light Grey is een voorbeeld van zo’n bijzonder accent. Je maakt er een subtiele accentwand mee die je badkamer extra persoonlijkheid geeft. Combineer dit met de lichtgrijze vloertegel Form voor een zachte uitstraling of zoek juist het contrast op met een donkergrijze Grain.

Speel zelf met minimalistische tegelcombinaties.
Naar de configurator

Meld Mid Grey: koel maar geborgen

Met zijn koele grijstinten en natuurlijke texturen is Noble een van onze stoerdere badkamersferen. Het is een graag geziene gast in woningen met een industrieel interieur. Mooi in combinatie met zwarte kranen en accessoires. Met de komst van Meld Mid Grey heb je keuze uit een extra grijstint en structuur voor aan de muur. Als accent of voor de volledige badkamer.

Maak zelf combinaties met Meld Mid Grey.
Naar de configurator

Meld-Noble-mid-grey-Motto-by-Mosa-08.jpg
Meld-Natural-beige-Motto-by-Mosa-07.jpg

Meld Beige: warm en natuurlijk

In Natural staan verfijnde zandkleuren centraal. Daar past de beige variant van Meld dan ook perfect bij. Dankzij de monochrome tegelvlakken die goed bij elkaar passen heb je wel het effect van kleur in je badkamer, maar blijft de ruimte een gevoel van rust uitstralen. Meld Beige combineert mooi met warme natuurlijke materialen zoals hout en kranen van gematteerd messing.

Zelf een badkamer samenstellen in zandkleuren?
Naar de configurator

Meld-Serene-light-grey-Motto-by-Mosa-04.jpg

Inspiratie voor je badkamer? Lees ons e-book!

Bij het samenstellen van een badkamer komen veel keuzes kijken. Zoals het formaat en de kleur van de tegel. Maar ook of je 1, 2 of misschien wel 3 verschillende tegels wilt gebruiken. In ons e-book over badkamers vind je tips en informatie die het kiezen makkelijker maken.
 

Meld-Natural-beige-Motto-by-Mosa-06.jpg

Kom kijken, voelen
en combineren

Wil je de structuur van Meld of onze andere tegels graag in het echt beleven? Of vind je het fijn om samen met een adviseur tegelcombinaties uit te proberen? Maak dan een afspraak in een van onze showrooms.

Motto-by-Mosa-point-of-sale-02.jpg