Tide-dark-green-MottobyMosa-09.jpg

Tide Dark Green: vintage luxe-gevoel

Als je van rijke kleurtonen houdt is Royal de badkamersfeer voor jou. Lag de nadruk eerst alleen op antraciet met een blauwe ondertoon, kun je nu ook je voorliefde voor groen omarmen. De verschillende tinten flessengroen van Tide Dark Green roepen een nostalgisch gevoel op. Retro met een knipoog, maar dan wel met een luxe look en feel. Prachtig in combinatie met messingkleurige kranen en natuurlijke materialen.


Zelf een badkamer samenstellen met Tide Dark Green?

Tide-dark-green-MottobyMosa-01.jpg

Bekijk de nieuwe kleuren in 3D

Ga jij voor zachte zandkleuren of rijke tonen groen?

Tide-dark-beige-MottobyMosa-7.jpg

Tide Dark Beige: rustiek en zacht

In badkamersfeer Natural staan verfijnde zandkleuren centraal. Naast beige is accenttegel Tide er nu ook in donkerder beige. Voor als je nét wat meer contrast wil, maar toch ook een harmonieuze uitstraling zoekt. Tide Dark Beige sluit goed aan bij een Scandinavisch interieur met veel wit en licht hout. Maar je kunt er ook makkelijk een meer landelijke twist aan geven. Het is maar net welke badkamermeubels en accessoires je kiest.


Nieuwsgierig wat je allemaal met deze accenttegel kunt?

 

Tide-dark-beige-badkamer-Motto-by-Mosa-2.jpg

Alle kleuren Tide op een rij

Tide is er nu in tien verschillende kleuren. Welke is jouw favoriet?

Gratis advies van een
professional?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms. De adviseurs helpen je graag bij het maken van een badkamerontwerp, het kiezen van een voegkleur en het beantwoorden van al je vragen.


Er is altijd wel een showroom bij jou in de buurt

 

Tide-dark-green-MottobyMosa-05.jpg
motto-ebook-mockup-02-site.jpg

Gun jezelf wat extra
inspiratie met onze e-books!

Wil je je nog wat verder verdiepen in het samenstellen van een badkamer of accentwand. Of wil je meer weten over de voordelen van een tegelvoer? Download dan de Motto by Mosa e-books boordevol tips en inspiratie.

Binnen 2 minuten in je mailbox!