SiemPlus-LR09.jpg

Mary: “Voor ons is dit het tweede nieuwbouwhuis. De eerste is al wel weer bijna 15 jaar geleden en het klopt wat ze zeggen, dat je leert van de fouten die je de eerste keer gemaakt hebt. Toen hadden we bijvoorbeeld de standaard badkamer die voorgeschreven stond door de ontwikkelaar erin gelaten en konden we kiezen uit twee of drie kleuren tegels. Misschien toen nog prima, maar deze keer wilden we een ‘grote mensen badkamer’” Ze hadden dus snelde beslissing genomen om de badkamer en toilet casco op te laten leveren. Die beslissing nemen was niet zo moeilijk, maar de keuze maken wat het dan wél zou moeten gaan worden was een stuk lastiger.

Mary: “Ik ben mijn zoekreis begonnen op Pinterest en zo heb ik een algemeen gevoel gekregen wat ik mooi vind. Ik houd van een uitgesproken badkamer waar wel wat kleur in mag zitten, maar ook weer niet te uitbundig. Ik denk wel enigszins na dat het huis zijn waarde moet behouden, als we het ooit weer zouden gaan verkopen.

SiemPlus-LR06.jpg

Sfeer:

Expressive

 

Gebruikte tegels:

TIDE GREEN-GLANZEND
GRAIN 60x60cm
LAKE WHITE-GLANZEND

We zijn ont­zet­tend blij met het re­sul­taat en het is de bad­kamer geworden, zoals we die voor ogen hadden. Zeker in combi­natie met de zwarte douche­cabine en het vrij­staande bad. Bij­zonder, maar niet over­dreven.

SiemPlus-LR04.jpg

Uiteindelijk zijn ze Via Pinterest op de website van Motto by Mosa uitgekomen.

Mary: "Hier kon ik naar hartenlust gaan mixen en matchen met verschillende legpatronen, kleuren en gebruik van accentwanden. Maar gelukkig wel al gericht, omdat ik eerst de sfeer kon kiezen die het beste bij ons past. Van de zes verschillende sferen past Expressive het best bij ons. Je kon ook nog de tegel selecteren en in 3D draaien zodat je de textuur en glans goed kon zien. De groene tegel vinden we werkelijk prachtig. Het lijkt wel of geen enkele tegel exact hetzelfde is. Daardoor krijgen ween leuk speels effect. Uiteraard wilden we deze tegels graag eerst in ‘real life’ zien.

We hebben via de site de dichtstbijzijnde showroom geselecteerd en hebben onze waarschijnlijke keuze gedownload en meegenomen naar de afspraak. Het deel van de 3d tegels tot de keuze kan misschien nog iets langer.

SiemPlus-LR10.jpg